Marți, 21 mai, Şcoala Gimnazială Nr. 8 Constanţa sărbătoreşte cea de a 55-a aniversare ca instituţie de ȋnvăţămȃnt. Deschiderea festivă va avea loc, ȋncepȃnd cu ora 9.00 ȋn Sala de festivităţi a Centrului Cultural Judeţean “Teodor  T. Burada” Constanţa, dar și ȋn curtea şcolii vor avea loc o serie de alte activităţi.

Manifestarea, care se doreşte a fi un liant ȋntre generaţii, profesori, ȋnvăţatori şi foşti elevi  şcolii, va debuta cu un program artistic, susţinut de elevi ai Şcolii Gimnaziale Nr. 8 Constanţa.

De asemenea, Ziua școlii este un bun prilej de a promova acțiunea care se va desfășura în colaborare cu Asociația „Dăruiește aripi”.

Cu această ocazie, școala își va lansa clipul de promovare pentru proiectul Swimathon 2019, în cadrul căruia elevi ai instituției de învățământ se vor implica pentru strângerea de fonduri ce vor fi redirecționate către ajutorarea copiilor bolnavi de cancer.

Ȋncepȃnd cu ora 10.00, se vor desfăşura ȋn curtea şcolii o serie de alte activităţi. Astfel, ȋntr-un cadru de sărbătoare, vor avea loc diverse activităţi educative, tematice şi pe ateliere, concursuri sportive cum ar fi “Cufărul bunicii” sau Târgul de prăjituri.

Ȋn urma acestor manifestări, toţi participanţii la concursuri şi activităţi vor primi diplome ca semn de recunoaştere a performanţelor profesionale şi a valorilor promovate de Şcoala Gimnazială Nr. 8 Constanţa ȋn rȃndul generaţiilor de elevi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.