Erasmus Days
Erasmus Days
În cadrul activității „Erasmus Days”, desfășurată astăzi, trei elevi și un profesor au reprezentat Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia. Activitatea a fost organizată de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în colaborare cu instituții școlare din județ.

Elevii Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia au vorbit despre mobilitățile derulate în cadrul proiectelor Erasmus care s-au derulat și se derulează în liceu.

  • Eleva Burlacu Maria – mobilitatea pe care a efectuat-o în Norvegia în cadrul proiectului Includem;
  • Eleva Vlădăreanu Cristina – mobilitățile din Franța și Croația din cadrul proiectelor Erasmus KA2 Life și Coding All Together;
  • Elevul Damian Alexandru – a prezentat filmul „Experiența poloneză” care a fost realizat pe baza mobilității efectuate în Polonia în cadrul proiectului Includem (filmul a câștigat Premiul I la un concurs organizat de IȘJ Constanța, în anul 2020, pentru promovarea rezultatelor proiectelor Erasmus +).

Andronache Daniela, profesor în cadrul Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia a prezentat obiectivele și rezultatele participării sale și a cadrului didactic Plugaru Rodica la cursul ”Interaction and management of multicultural groups”, organizat la Roma, în cadrul proiectului „Uniți în diversitate”, din cadrul programului Erasmus + KA1.

Erasmus Days
Erasmus Days
Când se derulează „Erasmus Days” și ce scop are

Erasmus Days” se derulează în perioada 13 – 15 octombrie 2022 la nivel mondial cu scopul de a promova, disemina și valoriza rezultatele și impactul proiectelor Erasmus+.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.