Contabilitate
Contabilitate
Grădinița cu Program Prelungit nr. 10 din Constanța organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de administrator financiar IS (0,5 normă).

Potrivit anunțului, dosarele pot fi depuse până în data de 17 martie 2023, ora 16:00. Proba scrisă va avea loc în data de 27 martie 2023, de la ora 9:00, iar proba interviului se va desfășura în data de 30 martie 2023, de la ora 9:00.

Care sunt condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale:
  • Studii: universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalent în domeniul economic;
  • Au o vechime efectivă în domeniul finanțelor publice de minim 3 ani, în cazul instituțiilor publice și de minim 3 ani în domeniul financiar contabil/achiziții publice în cazul celorlalte entități;
  • Vechime minimă în specialitatea studiilor: 6 ani și 6 luni.

Datele prezentate mai sus sunt orientative. Pentru confirmarea acestora sau detalii suplimentare privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Grădinița cu Program Prelungit nr. 10, cu sediul în municipiul Constanța, Aleea Topolog nr. 6, județul Constanța, telefon 0727.261.845.

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.