Primăria Comunei Pantelimon organizează concurs pentru ocuparea, pe o perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante de muncitor calificat I, în cadrul aparatului de specialitate al primarului. 

Candidații care vor să se înscrie la concurs pentru ocuparea acestui post trebuie să aibă minim opt clase și o experiență în domeniu de minim trei ani. De asemenea, constituie un avantaj dacă cel care își dorește acest post este absolvent al unei școli profesionale de mecanici mașini și utilaje.

Concursul va fi organizat în două etape: proba scrisă de testare a cunoștințelor teoretice ocupării postului și interviul în cadrul căruia se vor testa abilitățile, aptitudinile și motivarea candidaților.

Concursul va avea loc la sediul primăriei, în sala de ședințe a Consiliului Local, în data de 15 februarie 2019, de la ora 10.00.

Dosarele de înscriere se pot depune la registratura primăriei, în termen de zece zile lucrătoare de la data afișării anunțului, respectiv 13 februarie 2019, ora 16.00.

Relații suplimentare se pot obține la secretariatul Primăriei Pantelimon.

De asemenea, anunțul integral poate fi consultat aici .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.