Posturi vacante la Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare din Constanţa

Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare din Constanţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a mai multor funcții contractuale vacante, din cadrul Grup Nave.

Astfel, sunt vacante câte un post de șef mecanic maritim, ofițer mecanic maritim, marinar maritim și fitter maritim, șase posturi de timonier maritim și cinci posturi de motorist maritim.

Pentru postul vacant de șef mecanic maritim, aspiranții trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, să aibă specialitatea de bază – domeniul naval, să fie posesor de brevet pentru funcția de șef mecanic maritim (brevet valabil pentru o perioadă de minimum 1 an de zile de la data depunerii dosarului), să aibă valabil carnetul de marinar minimum 1 an și să aibă o vechime necesară în funcție de minimum 12 de luni îmbarcare pe nave maritime (conform foii matricole eliberată de A.N.R.).

Pentru postului de ofițer mecanic maritim, candidații trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul naval, să fie posesor de brevet pentru funcția de ofițer mecanic maritim (brevet valabil pentru o perioadă de minimum 1 an de zile de la data depunerii dosarului), carnet valabil de marinar – minimum 1 an;
o vechime necesară in funcție – minimum 12 de luni îmbarcare pe nave maritime (conform foii matricole eliberată de A.N.R.).

Pentru cele șase posturi de timonier maritim pe care instituția le scoate la concurs, candidații trebuie să aibă studii medii sau generale, specialitate de bază să fie domeniul naval, să fie posesor de certificat de competență pentru funcția de timonier (certificat valabil pentru o perioadă de minimum 1 an de zile de la data depunerii dosarului), să aibă
valabilitatea carnetului de marinar minimum 1 an și o vechime – minimum 12 de luni de îmbarcare pe nave maritime (conform foii matricole eliberată de A.N.R.).

Condițiile pentru cele cinci posturi de motorist maritim sunt următoarele:
– nivelul studiilor – studii medii sau generale.
– certificat de competență pentru funcția de motorist (certificat valabil pentru o perioadă de minimum 1 an de zile de la data depunerii dosarului);
– valabilitatea carnetului de marinar, minimum 1 an;
– vechime necesară în funcție – minimum 12 de luni îmbarcare pe nave maritime (conform foii matricole eliberată de A.N.R.).

Condițiile pentru postul de marinar maritim sunt următoarele:
– nivelul studiilor – studii medii sau generale
– certificat de competență pentru funcția de marinar (certificat valabil pentru o perioadă de minimum 1 an de zile de la data depunerii dosarului);
– valabilitatea carnetului de marinar, minimum 1 an;
– vechime necesară în funcție: minimum 12 de luni îmbarcare pe nave maritime (conform foii matricole eliberată de A.N.R.).

Pentru postul de fitter maritim trebuie îndeplinite următoarele condiții:
– nivelul studiilor – studii medii sau generale.
– certificat de competență pentru funcția de fitter (certificat valabil pentru o perioadă de minimum 1 an de zile de la data depunerii dosarului);
– valabilitatea carnetului de marinar, minimum 1 an;
– vechime necesară în funcție – minimum 12 de luni îmbarcare pe nave maritime (conform foii matricole eliberată de A.N.R.).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
  • 25 februarie 2019, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 05 martie 2019, ora 09.00: proba scrisă;
  • 11 martie 2019, ora 09.00: proba practică;

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare din Constanţa, Incinta Port, dana 78, judeţul Constanţa, telefon 0241/601.878.

Citește și:

ARSVOM caută comandant pentru Grupul de Nave

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.