Ziua Copilului
Ziua Copilului
În weekendul 4 – 5 iunie, copiii din Constanța sunt invitați să sărbătorească Ziua Copiilor în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie.

Pe parcursul celor două zile, cel mai îndrăgit spațiu din municipiu dedicat celor mici va găzdui o sărbătoare a copiilor şi copilăriei, prin care vom celebra inocenţa, puritatea şi bucuria lucrurilor simple.

Copiii de toate vârstele se vor bucura de show-uri interactive, teatru de păpuși, o mulţime de jocuri, reprize de dans, desene pe asfalt, ateliere art&craft, picturi pe faţă și baloane modelate.

Programul evenimentelor este următorul:

SÂMBĂTĂ, 04 iunie 2022, în zona parcului, în intervalul orar 10:00 – 14:00, o echipă de animatori va antrena copiii prezenți în mici jocuri, reprize de dans, desene pe asfalt, modelaj de baloane, ședințe de face painting, ateliere art&craft și activități cercetășești.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În zona scenei, începând cu ora 17:00, Alice, din Alice în Țara Minunilor, împreună cu Pălărierul Nebun, își invită prietenii la petrecere.

Între orele 18:00 – 18:45, pe scena amplasată în parc, vom oferi celor prezenți o piesă de teatru de păpuși foarte îndrăgită de către copii și deopotrivă de către adulți – Alice în Țara Minunilor.

DUMINICĂ, 05 iunie 2022, în zona parcului, în intervalul orar 10:00 – 14:00, o echipă de animatori va antrena copiii prezenți în mici jocuri, reprize de dans, desene pe asfalt, modelaj de baloane, ședințe de face painting, ateliere art&craft și activități cercetășești.

Accesul la toate activitățile este gratuit.

Citește și:

Ziua Copilului organizată în Constanța: Ce activități a pregătit administrația locală pentru cei mici. Vezi programul evenimentelor!

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!