Redeschiderea Eforie Aqua Park a fost amânată cu o săptămână, a anunțat conducerea parcului acvatic de distracție.

Astfel, cei care erau pregătiți ca mâine, la ora 11.00, să participe la deschiderea oficială a sezonului estival 2019 în cadrul parcului trebuie să știe că petrecerea s-a amânat.

Până sâmbătă, 22 iunie, totul va fi pregătit ca la carte, pentru ca aventura și distracția să atingă cote maxime. Intrarea este liberă atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.

Vor avea loc evenimente memorabile pe tot parcursul sezonului cald, programe de divertisment, petreceri cu spumă, concerte și spectacole pentru adulți și copii, de dimineața de la ora 9.00, până aproape de apusul soarelui.

La fel ca în fiecare an, Eforie Aqua Park le oferă turiștilor noi atracții. O insulă tropicală amenajată în incinta parcului acvatic de la Eforie, va face vara aceasta deliciul copiilor. Ei se vor putea juca la umbra palmierilor cu fructe tropicale și multe jucării, când soarele este prea puternic. Tot din această vară este amenajată o mini-discotecă, în care cei mici vor învăța să danseze și se vor bucura de răcoarea aerului condiționat, când soarele dogorește.