sâmbătă, februarie 27, 2021
Acasă Mama și copilul Un aliment pentru copii a fost retras de pe rafturile Carrefour România

Un aliment pentru copii a fost retras de pe rafturile Carrefour România

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a transmis un avertisment în privința unui produs ce se afla la comercializare într-un mare lanț de supermaket-uri din România. Acesta a fost retras de la comercializare și se recomandă distrugerea sau returnarea acestuia în magazin.
Consumatorii sunt avertizați de ANSVSA în privința produsului Kinder Pengui care a fost retras de la comercializare din cauza unei erori de etichetare.
Este vorba despre lipsa ingredientului făină de grâu, de pe eticheta produsului. Magazinul Carrefour România, unde se găsește acest produs retrage de pe piață și recheamă de la consumatori produsul.
Datele de identificare ale produsului sunt:

– Denumire produs: KINDER PINGUI COCOS 4X30G

– Furnizor: AQUILA PART PROD COM SRL

– Cod EAN: 80052326

– Lot/DLC: L358XP-3 / 06.02.2021 ; L006RP-3 / 20.02.2021

Atenție dacă aveți intoleranță sau sensibilitate la grâu

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a subliniat faptul că aceste produse sunt sigure pentru consum și nu pun în pericol viața sau sănătatea consumatorului mediu.

Totuși, ca și în cazul celorlalte ingrediente alergene, persoanele cu intoleranță sau sensibilitate la produse alimentare ce conțin grâu pot avea o reacție adversă.

Cei care au cumpărat acest produs și știu că au intoleranță la gluten, sau recomandarea medicală de a nu consuma produse alimentare ce conțin grâu, care dețin produse din loturile descrise mai sus, sunt rugate să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat.

Autoritățile fac precizarea că cine returnează produsul va primi contravaloarea acestuia în bani, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar