Mohammad Murad
Mohammad Murad
Seara trecută, la dezbaterea organizată la Constanța, care le-a avut în prim plan pe femei, și-a făcut apariția și cel mai proaspăt membru al AUR, omul de afaceri Mohammad Murad.

Omul de afaceri, a cărui alăturare de AUR schimbă calculele principalelor partide de pe scena politică, a confirmat pentru Ziarul Amprenta că în 2024 va candida cu siguranță pentru un post public.

Nu a dorit însă să ne spună dacă este vorba despre postul de primar al vreunului municipiu sau îl vom regăsi pe listele pentru Parlament.

Totoddată, Mohammad Murad a răspuns unei întrebări care, de câteva zile, este pe buzele tuturor: de ce Mohammad Murad în AUR?

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Cea mai mare curiozitate o au, bineînțeles, contracandidații, dar și oamenii de rând care vor alternative la actuala clasă politică.

Omul de afaceri a declarat, pentru Ziarul Amprenta, că în 2024 va candida cu siguranță însă, momentan, nu s-a stabilit încă ce misiune îi va fi încredințată.

Eu chiar încerc să schimb ceva.

Am constatat că nu se dorește să se întâmple nimic, iar asta este un lucru dureros. Eu am ajuns la o maturitate, nu mai este nevoie să fac nimic pentru mine, pentru familie, este nevoie să facem pentru țară.

Mă predau unui partid pentru a încerca, prin toată expertiza și experiența pe care o am, să punem în practică, chiar trebuie să facem ceva în România pentru că este păcat.

Țara are nevoie de politicieni statornici, responsabili și de femei.„, ne-a declarat seara trecută Mohammad Murad.

Murad: „Eu vreau să lupt să ajung la putere pentru a schimba lucrurile”

Întrebat de ce a ales AUR în detrimentul principalelor partide din prim planul politicii autohtone, Murad a explicat ceea ce de fapt este evident și se poate vedea cu ochiul liber:

PNL și PSD deja au echipele. Așa cum vedem, prima lor grijă este să își împartă scaunele. AUR, mie mi se pare o „persoană” demnă care să meargă în opoziție pentru a ajunge la putere, nu să se ducă la o putere câștigată de alții și doar să o primească. Eu vreau să lupt să ajung la putere pentru a schimba lucrurile. Nu vreau să iau nimic pe gratis”.

Sintagma „inventată” de Rareș Bogdan la adresa lui Murad, în 2020, încă valabilă 

Omul de afaceri, de origine libeneză, intrat recent în rândurile AUR ne-a mai declarat că poate fi considerat în continuare „mai român decât toți românii”, sintagmă pe care, în 2020, Rareș Bogdan a folosit-o la adresa sa după ce Murad a împărțit 70 de tone de alimente unui număr de 15.000 de pensionari cu venituri până în 1.500 de lei.

„Când vii de acasă, vii educat și patriot. Eu nu am făcut altceva decât să devin și în România la fel de patriot cum am fost în Liban. Este o chestiune de educație și cred că fiecare dintre noi, dacă ar fi corect, trebuie să fluture steagul țării în suflet.

Fiecare dintre noi avem două mame: una care ne naște și țara. Pentru asta eu am un respect special pentru țară, așa cum am și pentru mama mea”.

În cele ce urmează puteți urmări declarația completă pe care viitorul candidat a făcut-o în fața a peste 250 de femei prezente joi seara la dezbaterea „Femeia, nucleu de Aur”:

Citește și:

(FOTO) Mohammad Murad și Ovidiu Cupșa, față în față după înscrierea în AUR a omului de afaceri. Ce spune despre directorul CERONAV

(VIDEO) Mohammad Murad s-a înscris în AUR, alături de Lidia Vadim, Ilan Laufer și Sorin Constantinescu

(VIDEO) Mohammad Murad s-a înscris în AUR, alături de Lidia Vadim, Ilan Laufer și Sorin Constantinescu

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.