Claudiu Palaz (PMP) solicită clarificări privind desfășurarea campaniei electorale pentru parlamentare în timpul carantinării municipiului Constanța

Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președinte Claudiu-Iorga Palaz a solicitat Prefectului județului Constanța o serie de clarificări, care să asigure o practică unitară din partea tuturor partidelor politice și a nu pune în pericol sănătatea cetățenilor.

Solicitarea vine ca urmare a faptului că perioada măsurii de carantinare zonală a municipiului Constanța se suprapune cu perioada campaniei electorale, precum și lipsa unor reglementări legale concrete.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

“Consider este necesară o astfel de clarificare a modului în care se va desfășura campania electorală în perioada imediat următoare, deoarece prevederile legale în vigoare azi nu stabilesc clar aceste aspecte și există riscul ca cei care doresc să meargă în campanie pe stradă să fie supuși unor măsuri nu tocmai corecte din partea autorităților.

Partidul Mișcarea Populară își dorește să fie alături de constănțeni, dar nu vrea să încalce legislația dacă aceasta restricționează astfel de acțiuni electorale”, precizat Claudiu Palaz.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar