“Constanța este în pragul unei revolte populare!” Regulamentul parcărilor, contestat vehement de un senator PSD

“Constanța este în pragul unei revolte populare!”, scrie senatorul Felix Stroe, președintele organizației județene a PSD Constanța, pe pagina sa de Facebook după scandalul izbucnit în Constanța privind noul Regulament al Parcarilor, propus spre aprobare în ședința Consiliului Local Constanța care va avea loc vineri 26 februarie.

Iată postarea senatorului PSD, Felix Stroe, din această dimineață:

După ce au atacat fostul regulament al parcărilor, direct sau prin interpuși, actualii edili au TRIPLAT tarifele de parcare în oraș!? Centrul orașului a fost extins ca zonă de tarifare, astfel că locuitorii orașului vor putea parca atunci cînd merg la muncă sau cu treabă în „centrul” mare cât aproape tot orașul doar 3 (trei!) ore, la prețuri exorbitante – 15 lei după primele două ore!?! Iar cei din cartiere vor trebui să se bată la licitație pentru locuri de parcare pe care le-au închiriat și le plătesc cinstit, de zeci de ani!? Dacă parchezi câte 10 minute în patru locuri, vei scoate zilnic din buzunare peste 30 de lei!

După ce au manifestat fără motive aparente, împotriva unor dușmani inventați de dreapta neo-marxistă, protestatarii ar trebui să iasă acum în stradă, pe bună dreptate! Actualul primar v-a cerut să #avețiîncredere…

Totul a fost o mare înșelătorie! Actuala conducere a orașului e împotriva propriilor locuitori, care nu sunt veniți la Constanța în concediu la mare! Au de mers la serviciu, au de rezolvat probleme, inclusiv cu mașinile personale, mai ales în timp de pandemie!

Liberalii și primarul LOR ar trebui să știe că, în afară de demolat terasele micilor afaceri (oraș turistic, nu?!) și triplat taxe și impozite, ar trebui să aibă grijă de oraș și de cetățenii săi. Și cei care i-au votat, și cei care nu i-au votat. V-ați ostilizat întreaga populație și i-ați făcut dușmani și pe oamenii de afaceri, și pe cetățenii obișnuți! Veți plăti pentru asta!

Citește și:

Cât vor plăti constănțenii pentru parcări în funcție de zona în care stau

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar