Stelian Bujduveanu
Stelian Bujduveanu
Constanțeanul Stelian Bujduveanu, viceprimar al Capitalei, a anunţat pe contul său de socializare că îşi depune candidatura pentru funcţia de secretar general al PNL Bucureşti. 

„Astăzi este nevoie de şi mai multă implicare şi este necesar ca fiecare dintre noi să se ocupe temeinic de problemele apărute la nivelul administraţiei publice locale, iar acesta este principalul motiv pentru care am ales să candidez pentru funcţia de secretar general. Prin această candidatură, îmi exprim, încă o dată, devotamentul pentru o reală schimbare în bine a Bucureştiului!”, a scris Stelian Bujduveanu pe Facebook.

„Am purtat fiecare bătălie pentru a construi, pentru a ne ţine promisiunile în faţa cetăţenilor şi pentru a împărtăşi tuturor din valorile liberale pe care le respectăm. În ultimii cinci ani, am fost permanent înconjurat de oameni implicaţi – prieteni, colegi, voluntari, cetăţeni cunoscători ai problemelor şi ai vulnerabilităţilor reale ale Bucureştiului. De peste cinci ani, dialogul constant purtat cu bucureştenii m-a determinat să fiu mereu prezent şi să particip activ la şedinţele Consiliul General al Municipiului Bucureşti, iar de jumătate de an să cunosc în profunzime problemele administrative ale Capitalei. Împreună cu voi, am reuşit să câştigăm alegeri şi să schimbăm Bucureştiul în bine”, a mai scris Bujduveanu în postare.

Trandafirii crescuți la firida lui Orban trec în tabăra premierului

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Surse apropiate de tabăra lui Câțu afirmă că mai nou, trandafirii crescuți la firida lui Orban trec în tabăra premierului. Nu este de mirare acest lucru având în vedere și faptul că în momentul lansării candidaturii lui Cîțu pentru funcția de presedinte PNL, printre susținători se afla și Stelian Bujduveanu. În trecut, Stelian Bujduveanu a fost liderul TNL București și liderul grupului PNL din Consiliul General al Capitalei.

Părinții tânărului aspirant la funcția de secretat general al PNL București, Aurica și Gheorghe Bujduveanu, sunt proprietarii renumitului hotel Richmond din stațiunea Mamaia, imobil cu 51 de camere, construit în anul 2008, și evaluat la aproximativ cinci milioane de euro.

Vezi și: https://ziarulamprenta.ro/politic/sprijinit-de-ludovic-orban-constanteanul-stelian-bujduveanu-ar-putea-deveni-viceprimar-al-capitalei/71133/

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar