Costin Răsăuțeanu: “Consilierii liberali au votat ÎMPOTRIVA alocării resurselor financiare școlilor constănțene”

Costin Răsăuțeanu, viceprimarul Constanței, a transmis un punct de vedere cu privire la votul din ultima ședință de Consiliu Local a consilierilor liberali cu privire la proiectul prin care au fost alocate sume pentru școlilor constănțene în contextul pandemiei de COVID-19. 

“Ne pregătim cu toții de începerea anului școlar într-un mod special, fără precedent. Nu am mai avut situații similare ca să știm ce funcționează mai bine ca metode și ce nu. Dar trebuie să gândim soluții și să acționam cu asumare! Și avem instrumente să o facem!
Avem resurse să fim alături de școlile din Constanța! Am alocat 5 milioane de lei pentru ca elevii să poată începe școala în siguranță.
Aș fi vrut să scriu că a fost rezultatul unei soluții identificate în echipă, împreună, de către toți consilierii. Ei bine, nu a fost așa.
Consilierii partidului național liberal au votat ÎMPOTRIVA alocării resurselor financiare școlilor constănțene în contextul acestei crize și vremuri atât de confuze! Îmi este imposibil să înțeleg această atitudine, în contextul în care GUVERNUL LOR nu a luat nicio măsură concretă, nu tablete, nu măști, nu proceduri, nimic.

Ca om de stânga, tributar viziunii social-democrate, respect chemarea doctrinară a tuturor partidelor, dar nu pot să înțeleg inconștiența unui partid care votează împotriva unor acțiuni precum cele despre siguranța și sănatatea copiilor, împotriva interesului local.
Este important ca noi toți-cei asumați sau mai puțin asumați, de stânga sau de dreapta – să ne Reconectăm la Firesc și la Bun Simț!”, a precizat viceprimarul Costin Răsăuțeanu.

Citește și:

(Video) Decebal Făgădău: “Am alocat 5 milioane de lei pentru ca anul școlar să înceapă în condiții de siguranță”