Fostul primar al municipiului Medgidia, Dumitru Moinescu, candidează din partea Pro România pentru funcția de primar.

“Politica este un virus, când te-ai infectat o dată, ți se pare că ai scăpat de el, dar nu scapi. După ce ăștia de la PNL m-au exclus în 2016, am zis că nu mă mai interesează politica. Mi-am văzut de societatea mea, dar am văzut că lucrurile nu merg așa cum ar trebui și am înțeles, și înainte când eram în politică, și după ce m-am retras din politică, că lucrurile nu se pot întâmpla decât în politică. Dacă stai deoparte, te muți în categoria filosofilor, a contemplatorilor, a celor despre care poți să spui câte ceva, dar nu ai puterea să-i influențezi”, a precizat Moinescu, la ]nceputul conferinței la care care a fost anunțat candidat la Megidia.

“În vara anului trecut m-am hotărât să revin în politică. Am ales Pro România pentru ca am constatat ca ne-am saturat de mizeria din PSD. M-am întors cu gânduri mărețe, să refac echipa de la Medgidia”, a mai spus Moinescu.

Acesta a dezvăluit că a mai avut și alte oferte de la alte partide politice însă a ales Pro România. A exclus însă că ar fi avut întâlniri cu fostul viceprimar Luminița Vlădescu (PSD) pentru a veni în PSD.

Din echipa lui Moinescu, așa cum el însuși a precizat, mai fac parte Carmen Topa, Camelia Pleșca, Vali Fulea, Aurelian Baciu, Daniel Raileanu, Ionuț Butoi.

Moinescu a spus ca va face o campanie electorală care se va baza pe construcție, “Medgidia EcoSmart”, asa cum a precizat candidatul Pro România.

“În Medgidia există discordie în ceea ce privește direcția politicii. Asta pentru că noi aplicăm o politică a majorității, în care nu îi bagă în seamă pe ceilalți. Voi experienta conducerea consensuală.

Politica ar trebui să pornească de la programe și strategii”, a mai spus Moinescu.

Mircea Titus Dobre, președintele organizației județene a Pro-România, a declarat că, săptămâna viitoare, va anunța candidații pentru funcția de primar la Cernavodă și Ovidiu.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar