Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Astăzi, 15 octombrie, Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a validat listele organizației județene P.M.P. Constanța pentru alegerile parlamentare, acestea fiind semnate de domnul președinte Eugen Tomac pentru a fi depuse la Biroul Electoral de circumscripție Constanța.

La Camera Deputaților lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz.

„Am decis să accept candidatura, am decis să accept să candidez pentru un loc de deputat la Constanţa. De ce la Constanţa? Pentru că e a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii, am căpatat o dimensiune nouă, mi-am dat seama că statul nu sprijină familiile monoparentale.

De aceea doresc să ofer PMP o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială. Nu mă voi lansa în lupte în Parlament. Voi dori doar să construiesc din experienţa mea proprie, aceea de mamă singură a trei copii”, a afirmat Elena Băsescu, la conferinţa de presă.

Elena Băsescu a fost propulsată de tatăl său și în Parlamentul European în mandatul 2009 – 2014, când, deși a candidat ca indepentă, a beneficiat de voturile aduse de PDL.

Ea a devenit celebră prin gafele din plenul Parlamentului European. În aprilie 2013, a încercat să țină un discurs despre importanța strategică a Arcticii, dar președintele de ședință i-a tăiat microfonul pentru că tema dezbaterii era cu totul alta: planurile multianuale de gestionare a pescuitului în UE.

În februarie 2014, a avut dificultăți majore la pronunțarea termenului ”condamnă” într-un discurs despre majoritatea USL din Parlamentul României, iar în martie 2010 a anunțat în mod eronat că acordul dintre România și SUA pentru amplasarea elementelor scutului antirachetă trebuie ratificat de Parlamentul European.

Citește și:

Claudiu Palaz candidează la Senat. Elena Băsescu s-ar putea afla pe lista PMP la Constanța. Liderul PMP nu confirmă, nici nu infirmă