A devenit deja o tradiție ca în fiecare an, în dimineața zilei de 8 martie, pacientele internate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța să fie vizitate și să li se dăruiască câte o floare și un mic cadou de către doamnele social-democrate din cadrul organizației județene de femei. 

Președinta organizației județene de femei a PSD Constanța, Mariana Gâju a fost alături de doamnele care trăiesc cele mai importante momente ale vieții – aducerea pe lume a pruncilor, la maternitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei”  din Constanța.

Tinerele mame, pacientele din cadrul secțiilor de nefrologie, cardiologie, oncologie dar și personalul medical care le acorda sprijin, au primit în dar mici simboluri ale primăverii.

“An de an, a devenit deja o tradiție, să oferim ghiocei și un mic dar doamnelor și domnisoarelor care, din păcate, se află pe patul de spital. Vă dorim vouă, mamelor, copii voștri să vă iubească și să vă respecte pentru că voi, mamelor, îi aduceți pe lume. Primăvara să vă aducă zâmbetul, forța de viață și puterea să treceți orice obstacol”, le-a transmis președintele OFSD, Mariana Gâju.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.