Fostul premier Mihai Tudose a luat decizia de a candida la șefia PSD Brăila. Acesta a confirmat că are de gând să se înscrie în cursa pentru președinția PSD Brăila, după ce senatorul Ion Rotaru, actualul președinte interimar al organizației, l-a informat că nu își mai dorește poziția.
Publicitate

“Am un răspuns cu două aspecte la această întrebare. În primul rând, imediat după ședința CExN de la Neptun, când s-a hotărât organizarea de alegeri în toate filialele care au conducere interimară, am discutat cu domnul președinte Ion Rotaru, domnia sa spunându-mi că nu mai dorește și că opinia lui ar fi ca eu să vin înapoi la organizație. La care eu i-am spus cu sinceritate că totuși a avut rezultate foarte bune cât a fost acolo, că e bine, și de ce să schimbăm lucrurile?! Dar domnul Rotaru a insistat că el nu mai candidează. Cred că și de aici este reacția colegilor – și intru în subiectul doi -, care au spus că mă propun și mă susțin. Înțeleg că domnul senator a mai vorbit cu domniile lor și s-a generat acest lucru. Și atunci: DA, candidez! Dacă toată lumea își dorește chestia asta, e o onoare!”, a declarat Tudose.

Informația a fost confirmată de acesta și în această seară, pe contul său de socializare.

Despre stabilierea unei date pentru conferința județeană de alegeri, Tudose a punctat că acest lucru s-ar putea întâmpla în weekend, în cadrul Biroului Permanent Județean al PSD Brăila.

Reamintim că, la CExN PSD de la Neptun, liderul PSD Liviu Dragnea a cerut tuturor organizațiilor din țară care au conducere interimară să organizeze alegeri.

La scurt timp, primarul Marian Dragomir l-a propus pe Mihai Tudose pentru această poziție. Ulterior și alți membri PSD Brăila și-au manifestat public susținerea pentru ca Tudose să recupereze fotoliul de lider al organizației județene, pe care l-a mai deținut în trecut.

Sursa: www.obiectivbr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.