Horia Constantinescu, șeful OPC Constanța, candidează la primărie din partea Partidului Puterii Umaniste – Social Liberal

Horia Constantinescu a anunțat astăzi că va candida, la alegerile locale care vor avea loc la Primăria Constanța, din partea Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal.

“La începutul anului trimiteam Parlamentului o propunere de act normativ. Aceasta a fost preluată de doamna deputat Graţiela Gavrilescu, cu care am fost coleg în Guvern, în 2019, cât am ocupat funcţia de preşedinte ANPC. Actul are în vedere obligarea structurilor de stat (spitale, penitenciare, unităţi militare etc) să achiziţioneze NUMAI produse româneşti, provenite din materii prime autohtone. Cum am promis, înscrierea în formaţiunea politică, care va susţine acest proiect, astăzi, m-am înscris în PPU SL (Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal)”, a transmis Horia Constantinescu, actual şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

El a menţionat că va candida la Primăria Constanţa şi va susţine o listă de consilieri locali din partea formaţiunii politice în care s-a înscris.

Fostul preşedinte al ANPC, Horia Constantinescu, şi-a lansat, pe 6 martie, candidatura ca independent la funcţia de primar al municipiului Constanţa, sub sloganul “Trezirea”, după ce în februarie a demisionat din PSD.

Publicată de Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal pe Marţi, 19 mai 2020

Citește și:

Horia Constantinescu a plănuit, în week-end, o acţiune de igienizare la Palatul Copiilor din Constanța

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar