Liderul PNL Constanța despre candidatura lui Muhscină la CJC: “Are rolul doar de factor perturbator. Un pion mic de care PSD-ul se folosește”

Fostul vicepreședinte al PNL Constanța și fost consilier județean, Gheorghe Muhscină, a anunțat astăzi că va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a explicat ieșirea fostului coleg Muhscină drept o dezamăgire totală, evidențiind faptul că nu înțelege efortul de timp și de bani celui care nu a fost în stare să își ducă până la capăt mandatul de consilier județean.

“Cel mai greu lucru de înțeles, chiar și după atâția ani în politică este de ce aleg unii oameni să facă manevre politice meschine care nu aduc niciun beneficiu oamenilor, care nu aduc nicio valoare în comunitate și care au doar rolul de diviza electoratul și de a reduce eforturile unei echipe. Astăzi am aflat cu surprindere că un fost coleg din PNL și-a anunțat candidatura pentru Consiliul Județean, în condițiile în care mandatul de consilier județean nu a fost dus la bun sfârșit. În aceste condiții, mă întreb care este scopul unui astfel de efort de timp și de bani. Nu îmi rămâne decât să presupun că această candidatură are rolul doar de factor perturbator, un fel de agent electoral, care vizează doar niște interese post-electorale mărunte, fiind un pion mic de care PSD-ul se folosește fără scrupule, încercând prin tertipuri să divizeze dreapta. În ultimii ani, PNL Constanța s-a concentrat pe a curăța partidul de tentaculele PSD-ului. M-am implicat personal să îi izolez și să îi îndepărtez pe aceia care aveau agendă dublă cu mandat venit de la PSD. Nu a fost ușor, ne-a trebuit destul de mult timp, însă știu că ne aflăm pe un drum sigur, căci PNL are o singură direcție: aceea de a învinge PSD la Constanța.”, a transmis Bogdan Huțucă.

Citește și:

George Muhscina, fost președinte a organizației municipale a PNL Constanța, candidează la șefia Consiliului Județean Constanța