Alegeri: votat sursă: AEP
Alegeri: votat sursă: AEP
Preşedintele partidului Forţa Dreptei Ludovic Orban va face, vineri dimineaţa, o sesizare penală la Parchetul General împotriva prim-ministrului Nicolae Ciucă şi a membrilor Guvernului care au refuzat convocarea şi organizarea alegerilor locale parţiale în mai mult de 50 de localităţi.

Astfel, de la ora 10.30, conform unui anunţa al formaţiunii, Ludovic Orban va fi la Parchetul General pentru a depune această plângere.

Pe 28 aprilie, Ludovic Orban a trimis o „scrisoare avertisment”’ premierului Nicolae Ciucă, un ultim demers prin care intenţionează să determine Executivul să organizeze alegeri locale în 57 de localităţi unde este vacantă funcţia de primar.

El avertiza atunci că, în cazul în care Guvernul va persista în această atitudine de a sfida legea, atunci va sesiza Parchetul de pe lângă ÎCCJ privind săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu şi de împiedicare a exercitării drepturilor electorale.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

Vor avea loc alegeri în peste 50 de localități: Ludovic Orban a câștigat procesul cu Guvernul României. Decizia nu este definitivă

Guvernul, obligat să organizeze ALEGERI PARȚIALE: Cetățenii din cinci comune constănțene vor ieși la vot

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.