Liderii coaliției PSD-ALDE nu au ajuns la niciun fel de înțelegere privind bugetele locale după o discuție de mai bine de patru ore în biroul lui Liviu Dragnea de la Palatul Parlamentului, urmând ca discuțiile să aibă loc și mâine, au declarat surse politice pentru HotNews.ro.

De asemenea, aceștia ar dori majorarea cotei de TVA alocată către comunitățile locale sau să reducă din procentul cheltuielilor pe asistență socială. Se pare că în continuare se fac simulări.

Reamintim faptul că premierul Viorica Dăncilă, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu și secretarul general al ALDE Daniel Chițoiu și preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan au venit luni în biroul din parlament al liderului PSD și au discutat mai bine de trei ore.

Întâlnirea a avut loc în contextul în care șeful PSD a cerut în urmă cu o zi reducerea sumelor alocate serviciilor secrete în proiectul de buget pentru 2019 și noi simulări în ceea ce privește sumele alocate consiliilor județene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.