Olguța Vasilescu ar fi fost exclusă din calcule. Un constănțean stă în așteptare

Fostul ministru al muncii Olguța Vasilescu ar fi fost exclusă din planurile lui Liviu Dragnea pentru ocuparea postului de ministru al dezvoltării, susțin surse politice. La pândă stau mai mulți alți membrii ai PSD, printre care și un lider județean care a fost asociat, la un moment dat cu grupurile dizidente din partid.

Fostul ministru al muncii riscă să nu mai fie propunerea PSD pentru poziţia de ministru al dezvoltării, după ce a fost respinsă cu mai multe ocazii de către preşedintele Klaus Iohannis.

Exclusă din planurile lui Dragnea. Unii membri din PSD citaţi “pe surse” de Ziarul de Iaşi o văd exclusă pe Olguța Vasilescu.

În aşteptare ar fi mai mulţi membri PSD, printre care şi Felix Stroe, fost ministru al transporturilor, dar şi Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău despre care s-a considerat că este apropiat de Mihai Tudose (plecat la Pro România) sau de Adrian Țuţuianu (exclus din PSD).

Alături de aceștia ar mai fi Gheorghe Șimon (Maramureș) – fost ministru al Economiei, Mihai Weber (Gorj) – deputat sau Laura Moagher (Prahova) – deputat.

Sursa: www.capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.