PMP Constanța  are reprezentant în conducerea Autorității pentru Administrarea Activelor Statului. Ruana Ceaușescu a fost numită numită vicepreședinte al autorității, iar decizia a fost semnată de premierul Ludovic Orban. 

“Organizația județeană Constanța a Partidului Mișcarea Populară, condusă de președintele Claudiu-Iorga Palaz, are, începând din 5.05.2020, un reprezentant în una dintre cele mai importante autorități la nivel central. Ruana Florina Ceaușescu a fost numită, prin Decizia nr. 236/5.05.2020 emisă de premierul Ludovic Orban și publicată în Monitorul Oficial, în funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului.
“Pentru PMP Constanța este o onoare să avem un reprezentant la nivel național. În experiență profesională de până acum, Ruana a dat dovadă de profesionalism și seriozitate și sunt convins că nu ne va dezamăgi”, a declarat Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța.
“Numirea în funcția de vicepreședinte al AAAS mă onorează și îi mulțumesc domnului președinte Claudiu Palaz pentru încrederea pe care a arătat-o. Voi depune toate eforturile pentru a îndeplini această funcție cu rezultate pozitive”, a precizat Ruana Ceaușescu.
Precizăm că Ruana Ceaușescu este membru PMP Constanța din 2016 și s-a implicat activ în campania de la alegerile locale, susținându-l pe Claudiu Palaz”, anunță Organizația PMP Constanța, prin intermediul unui comunicat de presă.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar