Publicitate
Solid House apartamente si studiouri de vanzare Constanta
Senatorul PSD Constanța, Felix Stroe a evidențiat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că actuala coaliție de guvernare a eșuat lamentabil și de aceea trebuie să plece acasă.

„După un an și jumătate trebuie să ai bun simț și nu mai încerci să mai păcălești lumea cu această sintagmă greaua moștenire. Domnul președinte Iohannis, foarte vehement, spunea, în urmă cu ceva vreme, că Parlamentul, din perioada 2016 – 2020, nu mai are legitimitate, că voința poporului nu mai este respectată și că trebuie organizate alegeri anticipate. Astăzi, după un an și jumătate de guvernare liberală, și mai nou în coaliție cu USR-PLUS și UDMR, poporul și-a dat seama că a fost mințit și înșelat că nimic din ceea ce s-a promis nu s-a realizat. Am avut o întâlnire a parlamentarilor constănțeni de la PSD cu HORECA din Mamaia și care spuneau că nimic din ceea ce li s-a promis până la alegeri nu este respectat. Astfel, în opinia noastră, dacă poporul a constatat că ceea ce a votat nu îl mai reprezintă, alegerile anticipate sunt foarte necesare. PSD nu fuge de alegeri anticipate și susține o astfel de idee”

Senatorul social democrat a evidențiat că la acest moment se lucrează la o moțiune de cezură care va fi introdusă până la finele acestui an. “La acest moment se lucrează la ea. Vrem ca să treaca și atunci trebuie scrisă cu responsabilitate, temeinic documentată”, a mai spus Stroe.

 

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta
Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar