Anghel Nicolae primarul comunei Castelu
Anghel Nicolae primarul comunei Castelu
Nicolae Anghel, primarul comunei Castelu, a fost exclus din PMP, prin votul membrilor CEJ, anunță, într-un comunicat de presă organizația județeană a partidului.

Motivul invocat de PMP Constanța ar fi „exprimarea dorinței dumnealui de a se înscrie în altă formațiune politică, pe care acum o vede favorită la viitoarele tururi de scrutin”. „Reprezentanții PMP au înțeles din afirmațiile domnului Anghel că își dorește cu ardoare o cale ușoară, asigurată de un vot politic și nu își mai dorește să lupte arătând că merită ca alegătorii să pună ștampila pe numele dumnealui”, se mai argumentează în comunicatul de presă transmis.

PMP este partidul principiilor, nu al compromisurilor sau al siglelor care să asigure un însemn electoral de care să se folosească persoanele care nu pot convinge sau nu pot transmite. În PMP nu a fost nimeni ținut cu forța și tocmai de aceea fiecare e liber să își aleagă un drum când nu se mai regăsește.

Pentru noi contează loialitatea și respectul mai mult decât orice funcție, motiv pentru care s-a și votat excluderea domnului Anghel, după ce am văzut cât de mult contează pentru dumnealui să se agațe pentru încă un an și jumătate de un fotoliu pe care i l-a oferit PMP prin validarea candidaturii și a mandatului. În PMP noi respectăm fiecare vot și prin acțiuni de genul celei de acum asigurăm toți alegătorii noștri că nu risipesc nimic punând ștampila pe noi, ci au parte de același respect și loialitate pe care ei ni le oferă nouă în scrutinele electorale”, transmite Claudiu Palaz prin intermediul comunicatului de presă.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

PMP anunță cu acest prilej că actualul viceprimar Antoneta Prodan, președintele organizației PMP Castelu va fi candidatul partidului la alegerile mlocale din 2024:

„Asigur toți locuitorii comunei Castelu că fiecare vot îl respectăm și tocmai de aceea candidatul PMP pentru funcția de primar al comunei Castelu, în 2024, va fi doamna Antoneta Prodan, președintele organizației PMP Castelu. Doamna Prodan este cea care s-a zbătut în fiecare an pentru fiecare proiect al comunei, pentru fiecare investiție, cea care a câștigat toate finanțările din comună. Doamna Prodan în toată această perioadă a îndeplinit îndatoririle de primar. Domnul Anghel a ținut-o numai viceprimar, pentru ca doamna Prodan să nu poată fi lăudată și apreciată cu adevărat pentru tot ceea ce face. Unul era primar la pamblici, altul era primar la ușa ministerelor și a altor instituții finanțatoare. Și în tot acest timp, doamna Prodan a dovedit loialitate și respect și are toată aprecierea organizației PMP Constanța. Așa că, PMP, prin excluderea domnului Anghel nu a pierdut un primar, ci și-a arătat clar susținerea pentru doamna primar Prodan”, a declarat Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța.

Citește și:

EXCLUSIV Primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, se va înscrie PSD: „Voi aduce cu mine minim cinci primari”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.