Stere Hira demisionează din Consiliul Local Constanța

După doar două luni de la alegerea sa în funcţia de consilier local pe listele PNL Constanţa, Stere Hira a anunţat că demisionează. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de socializare.

“Anul nou vine cu o noua provocare pentru mine. Azi am participat în calitate de membru, la prima ședință de CA al RAEDPP, una dintre regiile Primăriei Municipiului Constanța. Din nefericire, această poziție este incompatibilă cu cea de ales local, motiv pentru care am ales să renunț la mandatul de consilier local municipal.

Pentru mine, a fost un privilegiu sa fiu girat cu încredere din partea dumneavoastră, a constănțenilor. Pe parcursul celor 2 luni și jumătate de mandat, am avut onoarea de a conduce ședințele în calitate de președinte si am reușit sa inițiez proiectul “Solidaritate” , proiect aprobat prin votul colegilor mei consilieri.
Vreau să vă asigur ca nu abandonez obiectivele enunțate in campania electorală, dimpotrivă, mă alătur executivului si încerc sa îmi pun toată priceperea în slujba comunității. Consider că impactul activității mele va fi mai mare prin urmărirea misiunii de a eficientiza activitatea RAEDPP Constanța”, a scris pe pagina de Facebook Stere Hira.
Stere Hira a fost ales, luna trecută, membru în Consiliul de Administraţie al RAEDPP. Acesta intenționează să preia funcţia de director al RAEDPP, funcţie deţinută la acest moment de Florin Gheorghe.

 

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar