Trădare de proporții pentru Ludovic Orban: Gabriel Avrămescu, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Buzău, a anunțat pe contul său de socializare că va merge alături de echipa lui Florin Cîțu la alegerile interne ce vor avea loc în septembrie. ”Ideea să vin la Buzău a fost a premierului Ludovic Orban. M-am consultat cu primarii partidului și am hotărât să fac acest pas către această carieră politică. Dorim foarte mult să facem la Buzău o echipă tânără, o echipă nouă și avem sprijinul președintelui partidului, premierului Ludovic Orban”, declara Gabriel Avrămescu acum ceva vreme în cadrul unei emisiuni Tv. Dar întortocheate sunt căile Domnului, mai ales cînd vine vorba de politică!

Iată cum încearcă să își motiveze alegerea, cel care până nu demult declara că ”sunt omul buzoienilor și sunt omul lui Ludovic Orban venit în Buzău să facă treabă acasă, înainte de toate și orice”:

Sunt momente în viață când alegerile sunt cântărite în funcție de șansele de câștig, dar există tot atât de multe momente când aleg cu orice risc în ceea ce cred, în ceea ce simt că mi se potrivește, sau aleg „pe bune” pentru că mă încăpățânez să cred că schimbările categorice, abrupte dar necesare sunt, în cele din urmă, câștigătoare.
Aleg să merg alături de echipa Florin Cîțu la alegerile interne ce vor avea loc în septembrie, pentru că aleg schimbarea, pentru că e timpul pentru o nouă generație de politicieni, pentru că echipa din jurul premierului promovează o perspectivă de dezvoltare a României care concordă viziunii mele.
Așadar, oricât de diferită ar fi alegerea mea față de a altor colegi liberali din țară, sau oricât de mult ar judeca unii sau alții despre cum am ales, astăzi, să-mi orientez susținerea, îmi asum decizia și o argumentez pe baza unor factori firești pentru o competiție.
Aleg, astăzi, programul în care cred și care mi se potrivește, aleg reforma politică liberală și merg pe mâna schimbării de mentalitate și de strategie politică.
Aleg liber pentru libertatea de a alege liberalii viitorului!
E timpul pentru alegeri asumate, e timpul pentru schimbarea #PNL! E timpul pentru stabilitate în interiorul partidului, mai ales, în scopul menținerii încrederii românilor în guvernarea PNL.
Deciziile și poziționările ferme ale fiecăruia dintre noi, în raport cu alegerile din septembrie vor echilibra lupta politica și îi vor relaxa pe actorii din viața publică, societatea civilă și mediul de afaceri.

Așadar, spunem punct și de la capăt pentru echilibru și stabilitate!”, scrie Gabriel Avramescu pe Facebook.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar