Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
După o serie de scenarii vehiculate în spaţiul public, potrivit cărora liberalii s-ar pregăti pentru eventualitatea ca PSD să iasă de la guvernare sau despre posibilitatea ca PNL să rupă în toamnă coaliţia, purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuţ Stroe,  a afirmat astăzi pe contul său de Facebook că acestea sunt doar speculaţii.

E nevoie să clarificăm povestea «scenariilor» din PNL, ca să înceteze orice fel de speculaţie: nu a existat nicio dezbatere pe eventuale ipoteze ce privesc guvernarea şi coaliţia de guvernare la ultima şedinţă de birou politic al partidului. Nu e posibil ca orice şedinţă de partid să aibă ca rezultat o pleiadă de ştiri venite «pe surse» şi scenarii pe care le fac alţii pentru noi. Ne-am întâlnit şi ne vom mai întâlni în şedinţe de partid, e firesc. Asta nu înseamnă că ne reevaluăm săptămânal obiectivele politice”, a transmis Ionuţ Stroe, astăzi pe Facebook.

Acesta a mai adăugat că „PNL are o misiune grea, dar asumată ferm de toţi membrii săi: aceea de a guverna România în această perioadă de criză”:

„De a proteja cetăţenii şi locurile de muncă, de a redresa economia şi a menţine stabilitatea în societatea românească, de a implementa reformele sistemice asumate prin PNRR, de a asigura o absorbţie cât mai mare a fondurilor europene, precum şi a garanta securitatea ţării şi siguranţa cetăţenilor. Când Partidul Naţional Liberal va avea de anunţat o decizie, o va face public, prin reprezentaţii săi, ca şi până acum. Nu pe surse, nu prin scenarii. Pentru că asta presupune o conduită politică serioasă”, a completat Stroe.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.