Acasă Politic (Video) Liviu Dragnea acordă primul interviu din închisoare

(Video) Liviu Dragnea acordă primul interviu din închisoare

Liviu Dragnea a oferit primul interviu după 13 luni în care se află în spatele gratiilor. El a vorbit pe larg despre ceea ce face și cum se simte la Rahova. Interviul a fost acordat în exclusivitate la Realitatea TV. 

Liviu Dragnea a dat un interviu bombă din închisoare, Anca Alexandrescu – cea care a vorbit cu fostul lider PSD, explicat că Liviu Dragnea și-a dat acordul să înregistreze convorbirea și să o facă publică.

„Ancuta, ce să fac? Pe aici cu ceba treabă pe la garaj pe la Rahova, mai o sudură. Sunt bine, sunt sănătos, m-am mai tăiat la o mână, a trecut, s-a reparat”, a spus Liviu Dragnea.

El a spus că nu urmărește presa.

„Știi foarte bine că această forță politică a mers în toate campaniile pe un mesaj anti cineva. Sunt convins că și acum vor să meargă pe un mesaj anticineva.

E greu pe un mesaj anti PSD pentru că nu mai e perceput ca o opoziție foarte serioasă. Din moment ce le-a reușit o rețetă, respectiv să mă demonizeze și să ajungă la un scor care să le dea posibilitatea să guverneze de ce să nu mai încerce încă o dată, adică să construiască anti-mine.

Anca, să nu uităm unde sunt. Oricine zâmbește aici, zâmbește amar. Nu m-au îngenuncheat și nu m-au înfrânt deși tot acest an nu m-au lăsat în pace. M-au condamnat total nevinovat.

Au trecut 13 luni de când sunt aici nu am avut voie să vorbesc cu presa. Iohannis nu are acum un adversar care să-i combată toate accesele dictatoriale. De ce să iasă unul în piață și să vorbească săptămânal la TV despre lucruri evidente? Mi se ia dreptul la comunciare, la a vorbi liber pentru a nu deranja.

Majoritatea îi ciugulesc din palmă și lui și Guvernului, mai apar niște acțiuni timide de contre dar în final toată lumea devine înțeleaptă și cu multe plecăciuni se mrge înainte.”, a spus Dragnea.

El a piovestit și despre Laura Codruța Kovesi, susținând că fosta șefă a DNA ar fi sunat și ar fi amenințat că îl va băga pe Dragnea la închisoare.

LIVE Liviu Dragnea:

Rep. Mi-a fost dor să vă văd

Dragnea: Și mie mi-a fost dor. Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație. Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-a reparat

Dragnea: Actuala putere, această forță politică, a mers în toate campaniile cu un mesaj anti-cineva. Sunt convins că și acum vor merge la fel. E greu să meargă cu mesaj anti-PSD, pentru că PSD nu mai e perceput ca partid de forță și opoziție foarte serioasă

Rep: Vă văd că zâmbiți, dar nu e zâmbetul dvs

Dragnea: Anca, sa nu uitam unde sunt, oricine zambeste aici, zambeste amar. Dar asta nu inseamna ca m au ingenuncheat sau m-au frant. Asta nu se va intampla. Cu toate ca ei, tot anul asta, nu m au lasat in pace. M-au condamnat TOTAL NEVINOVAT, m-au adus aici, si uite domne l-am scos din viata politica si e suficient. A fost doar un simplu fapt, ca doar intr un an si o luna, 13 luni, eu n am avut voie sa vbesc cu presa.

Rep. Mi-e dor să vorbesc cu dvs. despre politică

Dragnea: Iohannis nu are acum un adversar cafe să-i combată toate accesele și atitudinile dictatoriale. De ce să iasă unul în piață și să vorbească săptămânal la TV despre lucruri evidente? Mi se ia dreptul la comunciare, la a vorbi liber pentru a nu deranja. Acum, majoritatea îi ciugulesc din palmă. Mai apar din când în câdn niște semne, acțiuni timide de contre, de a nu fi de acord, dar în final toată lumea devine înțeleaptă și cu multe plecăciuni se mrge înainte.

Rep: Vasile Dancu, ati spus ca va e prieten.  A zis într0un interviu la Cristoiu ca erati foarte speriat si obsedat de problema pe care o aveati si s-a distrus partidul ca dvs aveati senzatia ca nu era corecta condamnarea si aveati niste consilieri care va alimentau ca premierii erau scaparați de statul paralel si traiati cu obsesia asta.

Dragnea: Eu n-am citit. Mi-a citit Irina din interviu. Eu imi asum faptul că l-am considerat unul din cei mai buni prieteni, am tinut enorm, si ma feresc sa vorbesc urat. Dar atunci am avut niste reactii destul de interesante. Eu vreau sa spun ca despre statul paralel primele prezentari, mi le a facut Dancu, primele explicatii despre acest sistem ocult. Din discutiile dese pe care le avea cu baietii de la SRI, Maior, Coldea si restul. Ceea ce mi a spus el initial, s a adeverit, nu mi a spus lucruri nerealiste sau care nu aveau efectiv o reprezentare in realitate.

El mi a povestit ulterior, el a fost confirmat si de Coldea, ca eu am fost intr o seara la Antena 3 chiar in seeara zilei in care ANAF s a dus la Antena 3, eram cu Tariceanu. Maior și Coldea impreuna se uitau la mine, si in timpul emisiunii, Kovesi il suna pe Coldea si îi spune ca o sa mi arate ea mie, cum imi permit eu sa merg si sa apar Trustul impotriva dumneaei. Ulterior, si Florian Coldea mi a confirmat acest telefon nervos. Multe alte discutii care aveau loc, de ex, în dosarul meu cu Referendumul. O mizerie politica de la un cap la altul. Am avut multe discutii in care Vasile Dancu, care era prietenul meu, stiu ca era foarte revoltat si ii certa destul de serios pe cei de la SRI, discutand destul de deschis faptul ca e un dosar politic si ca trebuie sa înceteze practicile astea in care SRI se implica in viața politică și în actiunile Justitiei.

  • Realitatea PLUS prefațează interviul cu o discuție cu Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Dragnea și autoarea interviului

UPDATE

Administrația Penitenciarelor face control la Rahova, după interviul lui Liviu Dragnea

 

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar