Conferință USR
Conferință USR
Consilierul local Iulian Călin a fost exclus din partidul USR. Decizia a fost luată în Biroul Național cu unanimitate de voturi.

Stelian Ion a explicat că Iulian Călin a trădat obiectivele USR, și-a trădat proprii colegii, dar în primul rând, i-a trădat pe constănțeni.

A trădat obiectivele USR

„Este evident pentru toată lumea că domnul Iulian Călin a trădat obiectivele USR și-a trădat proprii colegi și în primul rând, pe constănțenii care i-au acordat inclusiv lui votul”, a spus Stelian Ion.

De asemenea, Stelian Ion a explicat că Iulian Călin ocupă locul unui alt coleg care ar trebui să își execute atribuțiile.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Noi solicităm domnului Iulian Călin să-și dea demisia din Consiliul Local, să nu se agațe cu disperare de această funcție, pentru că nu a primit-o cadou de la nimeni. Este un vot acordat în primul rând echipei USR și odată pierdută această calitate, demnitatea i-ar impune, o fărâmă de demnitate dacă ar avea, i-ar impune să se retragă de bună voie pentru că avem supleant (n.r. membru ales sau numit).

Practic, în momentul de față ocupă un loc al unui alt coleg care ar trebui să își exercite atribuțiile, să vină pe funcția de consilier local”, a explicat Stelian Ion, fost ministru al Justiției în cadrul conferinței susținută astăzi.

Cel care îl va înlocui pe Iulian Călin este Adrian Ionescu. În prezent, Adrian Ionescu este inginer la Centrala Nucleară de la Cernavodă.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.