Mai multe persoane au apărut în timpul vizitei pe care Dan Barna și Stelian Ion au făcut-o luni după amiază în Constanța, având pancarte împotriva candidatului USR-Plus la Primăria Constanța.

Președintele USR, Dan Barna, a venit la Constanța pentru a-l susține pe candidatul USR-Plus la Primăria Constanța, Stelian Ion și pe candidatul USR-Plus la președinția Consiliului Județean Constanța, Remus Negoi.

Conducerea USR și echipa de campanie s-au întâlnit în Parcul Tăbăcărie și au stat de vorbă cu oamenii care se aflau în zona respectivă despre problemele Constanței.

La un moment dat și-au făcut apariția doi tineri care aveau fiecare câte un afiș pe care scria “Fără imorali în funcții publice”, dar și “Stelian Ion, vinovat de imoralitate agravantă în formă continuată”, sugerând legături pe care candidatul USR-Plus le-ar fi avut cu fosta și actuala administrație a municipiului. Persoanele respective nu au făcut scandal.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Dan Barna, Stelian Ion și Remus Negoi și-au continuat plimbarea prin parc și au stat de vorbă cu oamenii, prezentându-le programul de campanie pentru Primăria Constanța.

Comandat de USR PLUS, filiala Constanța
Executat de SC SFINX UNION SRL – portal: www.ziarulamprenta.ro
mandatar financiar – cod AEP 21200251

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar