Cârnați
Cârnați
Cercetătorii francezi au descoperit că nitriții și nitrații din cârnați sau bacon cresc riscul apariției diabetului de tip 2, potrivit Antena 3 CNN.

Echipa de cercetători a evaluat datele de la peste 140.000 de persoane, pe parcursul a 14 ani. În urma cercetărilor, a fost descoperit că cei cu un aport mai mare de nitriți, în special din aditivi alimentari, aveau un risc ridicat de a dezvolta diabet de tip 2.

Acești conservanți sunt folosiți de producătorii de alimente pentru a crește durata de depozitare a mezelurilor și a altor alimente procesate. Acești aditivi contribuie și la păstrarea culorii mezelurilor, oferindu-le și mai multă aromă.

Sursa: www.antena3.ro

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Foto: www.pixabay.com

Citește și:

Alertă alimentară! Supele la plic sunt pline de E-uri și au cu 156% mai multă sare decât doza zilnică recomandată de OMS

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.