În acest moment, sunt 238 de persoane internate, dintre care 202 din județul Constanța și 36 din alte județe. 

De asemenea, la nivelul județului sunt 866 de persoane aflate în carantină la domiciliu. În această categorie sunt incluse persoane care s-au întors recent din zone cu risc epidemiologic ridicat, respectiv persoane care sunt considerate contacți direcți ai celor confirmați cu virusul SARS-CoV-2.

Totodată, un număr total de 123 de persoane sunt izolate la domiciliu. Acestea reprezintă numărul de persoane confirmate cu noul coronavirus, dar care au fost externate.

În urma centralizării datelor din toate spitalele și clinicile din județul Constanța, de la începutul pandemiei și până în acest moment au fost confirmate 143 de cazuri de infectare în rândul personalului: medici (45), asistenți medicali (61) și personal auxiliar (37).

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La nivelul județului Constanța au fost incluse 534 de paturi pentru tratarea bolnavilor COVID-19. Acestea sunt distribuite astfel: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (120 – 71 ocupate), Spitalul de Pneumoftiziologie (100 – 53 ocupate), Spitalul Municipal Medgidia (150 – 82 ocupate), Spitalul Municipal Mangalia (36 – 32 ocupate), Spitalul Militar – Sistem Modular (54 – 0 ocupate) și Secția Exterioară Agigea (74 – 0 ocupate).

În ultimele 24 de ore, în unitățile medicale publice din județul Constanța au fost realizate 355 de teste RT-PCR.

Citește și:

Un constănțean de 59 de ani a murit din cauza COVID-19. Era internat la Spitalul Victor Babeș din București

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar