Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Noi reguli pentru baruri, pizzeri şi cofetării, braserii şi alte unităţi de alimentaţie publică au fost deja emise de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Măsurile specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV2 pe perioada stării de alertă în unităţile de alimentaţie publică vor fi prezentate miercuri în cadrul unei conferinţe de presă.

Conferinţa de presă va fi susţinută de preşedintele ANSVSA, Robert Viorel Chioveanu. La eveniment sunt invitaţi Răzvan Pîrjol, secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Amalia Şerban, director general în cadrul Ministerului Sănătăţii, Simona Pârvu, director general al Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP), Corina Zugravu şi Andra Neamţu, cercetători în cadrul INSP, Octav Dura şi Daniel Mischie, membri ai Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România.(HORA), Mohammad Murad, preşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv FPTR şi Cristian Duicu, directorul general al Direcţiei Generale Siguranţa Alimentelor din cadrul ANSVSA.

Potrivit legii, unităţi de alimentaţie publică sunt următoarele: Restaurante (inclusiv restaurant zahana şi restaurant pensiune) Braserie Pizzerie Bar (bar de zi şi bar de noapte) Berărie Cafe-bar Disco-bat Snack-bar Fast-food Unităţi de tip bufet (bodegă, birt, rotiserie) Rotiserie Unităţi de tip pub şi bistro Cabaret Unităţi de tip cofetărie şi patiserie (inclusiv bombonerii şi plăcintării) Ceainărie Cantină-restaurant Restaurant cu autoservire Terasă/grădină de vară.

Citește și:

Mall-urile, restaurantele și terasele rămân închise după 15 mai

Bulgaria va reduce TVA pentru restaurante şi cantine la 9%, de la 20% pentru a ajuta industria ospitalităţii

Pub
SolidHouse – Dezvoltator Imobiliar