Autoritățile anunță, printr-o informare transmisă de Instituția Prefectului Județul Constanța, că la acest moment, în spitalele constănțene sunt 106 persoane internate, dintre care 91 din județul Constanța și 15 din Tulcea și Ialomița. De asemenea, se menționează că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 390 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 20 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 326 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița).

În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 40 de persoane, care ocupă 2% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 2.312 persoane în izolare la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 12 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 5.900 de lei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 8 societăți comerciale și PFA.

În cursul zilei de ieri, 23 iunie a.c., peste 600 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 1.883 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Citește și:

Un alt RECORD de cazuri de COVID-19 la Constanța. Un alt pacient a decedat

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar