Profesorul universitar dr. Simona Claudia CambreaProfesorul universitar dr. Simona Claudia Cambrea, cadru didactic titular la Facultatea de Medicină a Universităţii Ovidius din Constanţa (UOC), medic și manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a fost distinsă joi, 7 aprilie, cu Ordinul Meritul Sanitar, în grad de Cavaler, de Ziua Mondială a Sănătăţii, în cadrul unei ceremonii organizată la Palatul Cotroceni.
Brevetul ce însoţeşte medalia precizează că prezentul Ordin Meritul Medical în grad de Cavaler a fost conferit dorind să răsplătească meritele dr. Simona Claudia Cambrea, „în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru profesionalismul şi dăruirea de care a dat dovadă în creşterea calităţii actului medical, pentru curajul şi solidaritatea manifestate în prima linie a luptei împotriva pandemiei Covid-19, pe teritoriul ţării noastre”, după cum menţionează diploma eliberată de Cancelaria Ordinelor şi semnată de Preşedintele Românie, Klaus Werner Iohannis.
Concomitent cu activitatea de la catedră, prof. univ. dr. Simona Claudia Cambrea este medic primar boli infecțioase în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, acolo unde deţine funcţia de director medical şi manager interimar.
Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!