Publicitate
Solid House apartamente si studiouri de vanzare Constanta
Richard Schulze, un medic american a descoperit rețeta celui mai bun antibiotic natural care poate trata aproape orice infecție din organism.

Acest antibiotic este de fapt o tinctura din plante medicinale care are rolul de a te scapă de infecții și întărește cu succes sistemul imunitar, acționează că un antiviral, antibacterian, antifungic și că un medicament antiparazitar, ajutând la vindecarea celor mai severe infectiidin organism.

Amestecul acesta de plante a ajutat foarte mulți oameni să vindece de diferite afecțiuni virale, bacteriene, parazitare și fungice, ajutând la o mai bună circulație a sângelui și la purificarea acestuia, potrivit doctorulzilei.ro.

Secretul acestui antibiotic se află în combinația puternică a mai multor produse naturale și ingrediente proaspete.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Iată mai jos rețeta celui mai puternic antibiotic natural:

  • 700 ml oțet din cidru de mere
  • ¼ cană de usturoi tocat mărunt
  • ¼ cană de ceapă tocată mărunt
  • 2-3 ardei foarte iuți tocați mărunt
  • ¼ cană de ghimbir dat pe răzătoarea mică
  • 2 linguri de hrean ras

Toate ingredientele tăiate mărunt se adaugă într-un borca mare de sticlă. Peste ele se va adaugă oțetul din cidru de mere, se închide și apoi se agită foarte bine.

La final, borcanul trebuie depozitat într-un loc întunecat și răcoros între 2 și 4 săptămâni și în fiecare zi trebuie să-l agitați foarte bine pentru că plantele să se macereze. După primele 2 sau 4 săptămâni trebuie să strecurați lichidul cu ajutorul unui tifon. Tinctura astfel obținută se păstrează în sticluțe de culoare închise la loc răcoros și ferit de lumina soarelui.

Trebuie să știți că gustul acestui antibiotic natural este unul destul de intens și puternic. Consumați 1 lingură în fiecare zi pentru a va întări sistemul imunitar și pentru a lupta cu răceală (dacă nu îl puteți administra simplu, încercați să-l diluați într-un pahar cu puțină apă). Dacă va luptați cu afecțiuni mai grave sau cu infecții severe, luați câte 1 lingură de tonic de 5 ori pe zi.

Sursa: www.exquis.ro

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar