Soia
Soia
Consumul de soia aduce o sumedenie de beneficii. Acest aliment este potrivit, în special, pentru persoanele care au intoleranță la lactoză, dar poate fi folosit și ca înlocuitor al cărnii.

Alimentul soia provine dintr-o plantă erbacee, din familia leguminoaselor, cu flori mici, albe sau violete și cu fructul în formă de păstaie. Semințele plantei sunt bogate în grăsimi și proteine. De asemenea, acestea sunt folosite și în industria alimentară sau în farmacii.

Soia dispune o sursă completă de aminoacizi esențiali care au un efect pozitiv asupra funcțiilor vitale ale organismului.

Alimentul se remarcă prin sursa majoră de aminoacizi vegetali, pentru înlocuirea alimentelor proteice de origine naturală.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Cu ce ajută consumul de soia:

Consumul de soia este eficient pentru menținerea și refacerea mușchilor după antrenamentul fizic. Acest fapt ajută la formarea masei musculare.

Alimentul are și o valoare energetică ridicată și susține funcții importante, precum sinteza hormonală și absorbția nutrienților.

Spre deosebire de alte alimente cu proteine vegetale, soia furnizează toţi aminoacizii esenţiali.

De asemenea, soia favorizează pierderea în greutate și protejează organismul de radicalii liberi. Soia este o alternativă fără colesterol sau grăsimi saturate.

Sursa: www.exquis.ro

Foto: www.pixabay.com

Citește și:

Care sunt beneficiile pentru sănătate ale consumului de smochine

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.