Ceai
Ceai
Potrivit oamenilor de știință există ceaiuri care te pot proteja de diabet, ba chiar îți pot prelungi viața. Consumul regulat al unui ceai poate preveni apariția bolilor de inimă, a diabetului de tip 2 și ajută la prelungirea vieții, scrie Exquis.ro.

De asemenea, anumite alimente și băuturi au proprietăți curative puternice, ajungând astfel să poată prelungi viața omului. Unul dintre acestea este ceaiul de măceșe.

„Trandafirul este bogat în antioxidanți, în special în vitamina C. O trecere în revistă a 13 studii a constatat că 500 mg de vitamina C pe zi a redus semnificativ nivelurile de colesterol LDL „rău” și trigliceridele din sânge, doi factori de risc major pentru bolile de inimă .

În plus, măceșele sunt bogate în flavonoide, care scad tensiunea arterială la persoanele cu valori ridicate, îmbunătățesc fluxul sanguin către inimă”, au declarat cercetătorii NHS pentru Express.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

O altă proprietate a ceaiului de măceșe este legată de capacitatea sa de a proteja organismul împotriva diabetului de tip 2, o boală caracterizată prin niveluri prea ridicate de zahăr în sânge.

Măceșele de trandafiri din planta Rosa canina sunt bogate în tilirosidul antioxidant, care are proprietăți de ardere a grăsimilor, explică oamenii de știință.

În plus, acest ceai îmbunătățește în mod eficient starea pielii, o protejează de deshidratare, îmbătrânire și deteriorare din cauza razelor solare.

De asemenea, conține vitamina A și licopen, care sunt cunoscute de mult timp pentru capacitatea lor de a proteja celulele pielii de radiațiile ultraviolete dăunătoare.

Sursa: www.exquis.ro

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.