Slăbit
Slăbit
Iată că a trecut perioada Crăciunului, dar și a Anului Nou și majoritatea persoanelor se axează pe pierderea în greutate în perioada imediat următoare. Cei ce se angajează într-o astfel  de „cursă” trebuie să știe că nu au de parcurs un drum ușor.

Planul de mese reprezintă o soluție destul de eficientă. Trebuie să te gândești ce vei mânca în următoarele două, trei zile sau poate chiar o săptămână. Ingredientele trebuiesc pregătite din timp pentru a fi mai ușor să pregătești mesele viitoare.

Împărțirea dulcurilor de la sărbători, în cazul în care au rămas mai multe astfel de „ispite” le poți împărți cu cei din jurul tău, precum familie, colegi sau prieteni.

Nu te înfometa! Majoritatea celor ce încearcă să urmeze diete de slăbit rapid fac această greșeală. Extrema cealaltă nu este cea mai bună opțiune. Trebuie să mănânci porții mici, dar suficiente. Astfel, îți vei regla apetitul și vei menține constant nivelul de energie pe tot parcursul zilei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Bea apă! Senzația de sete poate fi confundată adesea cu foamea. Trebuie să te hidratezi cu apă, limonade simple sau ceaiuri din plante și fructe, supe, lapte, dar și alte lichide.

Redu cantitatea de alcool și sucuri! Acestea aduc calorii suplimentare de care nu ai neapărat nevoie.

Ai răbare! Aceasta este unua dintre cele mai eficiente modalități. Alimentația nu este perfectă mereu, există zile în care poți ajunge la cozonac sau prăjituri. Dacă într-o zi ajungi să mănânci prea mult, reia obiceiurile de la următoarea masă, fără alte învoiri.

Sursa: www.superfit.ro

Citește și:

Ce beneficii aduce consumul de varză murată

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.