Usturoi
Usturoi
În această perioadă, valul de viroze respiratorii a devenit din ce în ce mai sever. Astfel că, prevenția acestora este importantă. Două variante care să ajute în acest sens sunt vaccinarea sau întărirea imunității prin stilul de viață, potrivit DC News.

Aceasta a vorbit despre trucul pentru usturoi”. Usturoiul poate fi pisat și lăsat două, chiar trei minute la aer, astfel încât să se formeze antibioticul natural.

„Există un truc pentru usturoi. Acesta trebuie pisat şi lăsat două, chiar trei minute la aer, astfel încât să se formeze alicina, care este antibioticul natural. Să lăsăm usturoiul un pic la aer pentru ca acea substanţă să se activeze. Să evităm prăjelile, să evităm consumul de zahăr, dar şi tot ce înseamnă produse făinoase. Acestea sunt un deliciu pentru bacterii şi pentru virusurile care se înmulţesc”, a explicat nutriționistul Simona Carniciu, în emisiunea Sfat de Sănătate a Antena 3 CNN.

Totodată, aceasta a menționat și că există niște antibiotice naturale, amintind de ghimbir sau tumeric, pe lângă trucul cu usturoiul menționat anterior, ce pot fi utilizate pentru prepararea limonadei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Nutriționistul explică că există două variante ce ne pot ajuta să nu ne îmbolnăvim nici de gripă, dar nici de răceală.

„Există un secret astfel încât să nu ne îmbolnăvim nici de gripă, nici de răceală şi anume să avem o imunitate pusă la punct. Pentru asta avem două variante. Prima variantă este vaccinarea, iar cea de-a doua variantă este întărirea imunităţii prin stilul de viaţă” , a menționat Simona Carniciu.

Sursa: www.dcnews.ro

Foto: www.pixabay.com

Citește și:

Ce remediu indian străvechi te ajută să te ferești de gripă și răceală

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.