Publicitate
Solid House apartamente si studiouri de vanzare Constanta
6 jucătoare de la Medgidia au fost selecționate la echipa națională a României, care va începe campania din Golden League la sfârșitul lunii mai. CS Medgidia este singura echipă din Divizia A1 de volei feminin care trimite acest număr mare de jucătoare la lot cu potențial imens.

Larisa Vasilică, Diana Ariton, Orlandea Petruța Gabriela, Mihaela Albu, Adriana Matei și în premieră Marina Cojocaru, sunt jucătoarele care vor pleca pe 26 aprilie în cantonamentul naționalei premergător turneului.

Calificată direct la turneul final al Campionatului European în calitate de țară organizatoare, România va participa în acestă primăvară la Golden League, după care, în August, se va alinia la startul Campionatului European.

Primul turneu din Golden League va avea loc la Cluj-Napoca (28-30 mai), iar cel de-al doilea în Franța (4-6 iunie). Adversarele echipei noastre vor fi Franța, Azerbaidjan și Spania.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

“Principalul obiectiv al naționalei României în acest an îl reprezintă participarea la Campionatul European care va fi organizat și la Cluj, în perioada 18-25 august. Adversarele echipei noastre vor fi desemnate în luna mai.

Iată cum Medgidia a reușit să își construiască un lot valoros și continuă să surprindă pe prima scenă a voleiului feminin românesc și acum sperăm noi pe plan european”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Medgidia.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar