Premiul de la Australian Open aproape s-a înjumătăţit după ce câştigul Simonei a fost impozitat de statul australian. Simona Halep mai rămâne cu 860.000 de dolari din premiul de 1,6 milioane de dolari încasat la Australian Open.

Sumele pe care le câştigă Simona Halep graţie performanţelor sportive nu mai sunt chiar atât de mari după ce sunt supuse taxelor.

Statul pe teritoriul căruia s-a organizat turneul a reţinut 45% din sumă. Simona le-a mai lăsat australienilor alte 12.000 de dolari, reprezentând amenda pentru coaching, în timp ce 8.000 de dolari au fost încasate de statul român.

După prezenţa în finala de la Melbourne, pierdută în faţa Carolinei Wozniacki, Simona Halep a ajuns la 22,42 milioane de dolari strânse doar din premii, conform informaţiilor apărute pe site-ul WTA.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Însă nu toți banii au intrat în contul Simonei. Taxele diferă de la ţară la ţară, fiind şi state care nu impozitează deloc premiile. De exemplu, Emiratele Arabe Unite sunt paradisul jucătorilor de tenis, scrie Mediafax.ro.

Sursă foto: Pro Sport

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.