Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Sportiva din Italia i-a pus probleme în unele momente campioanei noastre, însă Simona Halep a reuşit să treacă mai departe în minimum de seturi. 

Jurnaliştii italieni au scris că favorita lor a avut o şansă de care nu a ştiut să profite, într-un meci în care Simo nu s-a ridicat la un nivel înalt.

“Simona Halep a jucat slab, dar Paolini nu a profitat”, au titrat cei de la livetennis.it.

“Halep a nu a părut în apele ei, dar Paolini a arătat un joc foarte slab în momentele decisive ale fiecărui set. Jasmine nu a dat niciodată senzația că poate face ceva în fața fostului număr unu mondial. Aceasta, deși a avut un joc destul de rutinat, a fost în siguranță în toate momentele”, au mai scris jurnaliştii italieni.

Simona Halep a obţinut, în faţa Jasminei Paolini, cea de-a 6-a victorie consecutivă de la reluarea tenisului după pauza cauzată de pandemia de coronavirus.

Mai mult de atât, în această perioadă campioana noastră nu a pierdut nicio partidă şi a reuşit să se impună în turneul de la Praga, în luna august.

După eşecul din semifinalele Australian Open, în faţa Garbinei Muguruza, Simona Halep are nu mai puţin de 10 victorii consecutive şi se află într-o formă de invidiat.

În optimi, Simona Halep o va întâlni pe tânăra Dayana Yastremska, sportivă considerată una dintre cele mai talentate din “noul val”.

Sursa: www.digisport.ro