Se anunță un sfârșit de săptămână incendiar! Cea de-a șasea ediție a galei sporturilor de contact de nivel mondial va avea loc vineri, 16 iulie, în Piateța Cazino din stațiunea Mamaia, începând cu ora 19:00. Organizatorii au pregatit o seară de lupte și spectacol, pentru constănțeni, turiști și vizitatori. Ca preambul al evenimentului, joi, 15 iulie, de la ora 20:00 este programată proba cântarului, urmată de o sesiune de autografe.  

Fight cardul principal se va desfășura vineri, 16 iulie, începând cu ora 20:00. Sportivi de mare anvergură atât din România cât și din alte 5 țări se vor înfrunta pe parcursul celor 12 lupte incendiare. În premieră, se va disputa un meci de arte marțiale mixte.

Evenimentul este organizat de Asociația „Club Sportiv OSS Constanța”, sub egida Federației Române de Kempo, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța.

„Ne bucurăm că avem ocazia să susținem un eveniment de o asemenea amploare. Pentru această competiție, Primăria Constanța a pus la dispoziție locația unde se va desfășura acest eveniment. Întotdeauna, veți găsi în noi un ajutor și un partener. Activitățile sportive sunt esențiale și nu ar trebui să lipsească din viața nimănui”, a declarat viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Alex Filip, luptătorul emblemă al Constanței, va disputa ultimul meci din cariera sa în cadrul acestei gale, luptând în main event cu georgianul Levan Guruli.

Evenimentul va fi transmis în direct de DIGI Sport.

Gala OSS Fighters se va desfășura cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar