Ilie Năstase a surprins întreaga lume a showbizului românesc prin căsătoria religioasă pe care a făcut-o sâmbătă cu Ioana Simion, dar a dezvăluit și că nașii au fost familia Ciprian Marica.

Ilie Năstase a explicat cum a ajuns Ciprian Marica să-i fie naș, deși fostul fostbalist este cu aproape 40 de ani mai tânăr.

”N-am făcut nimic deosebit. Am plecat de la biserică și am mâncat la un restaurant. A fost simplu și frumos. Așa am vrut să o facem, mai puțină lume, fără publicitate. Așa a vrut soția mea.

Ciprian Marica este un prieten foarte bun, am relații foarte bune cu el. Ne-am asociat la Academia mea, că să facă și el fotbal. Ioana a mea este foarte bună prietenă cu Ioana lui și ne vedem foarte des. Suntem vecini la Mamaia. Ciprian este un băiat care-mi place foarte mult, un băiat care a muncit în fotbal și face lucruri bune și în afară de fotbal”, a spus Năstase, pentru Fanatik.

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cununat la mănăstirea din Techirghiol, iar petrecerea de nuntă a avut loc la un restaurant de la malul mării, Caelia Beach, din Mamaia, alături de familie și prieteni.

Inainte, Ilie Năstase a mai fost casatorit cu Amalia Nastase, Brigitte Sfat, Alexandra King si Dominique Grazia.

Sursa: www.digisport.ro

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar