Sportivele de la Cumpăna, la Campionatele Balcanice de Gimnastică Ritmică
Sportivele de la Cumpăna, la Campionatele Balcanice de Gimnastică Ritmică
În perioada 14 – 17 septembrie 2023, în orașul Budva din Muntenegru are loc prima ediție a Campionatelor Balcanice de Gimnastică Ritmică, competiție la care participă sportive din 11 țări: Muntenegru, Croația, Kosovo, România, Slovenia, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Serbia, Turcia, Bosnia și Herzegovina.

Delegația României este formată din 17 sportive, șase antrenori și un arbitru, dintre care șase sportive legitimate la C.S. “Victoria” Cumpăna: Ulrich Maya, Banciu Amalia, Lutan Andrada, Lutan Antonia, Georgescu Bianca, Matei Miruna și antrenorii Vlad Elena și Cerbula Luiza.

Sportiva Ulrich Maya a participat la proba individuală, exercițiu cu minge, clasându-se pe locul al II-lea, la categoria prejunioare, cu echipa României.

România a obținut, de asemenea, Locul I și titlul de Balkan RGI Team Champion – clasament realizat pe baza punctajelor de la cele trei categorii de vârstă (copii, prejunioare și junioare). Din aceasta echipă a făcut parte și sportiva legitimată la CS „Victoria” Cumpăna, Ulrich Maya.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Astăzi, competiția continuă cu proba de ansamblu, unde România va fi reprezentată la categoria prejunioare de sportivele C.S. “Victoria” Cumpăna.

Foto: Facebook Cumpana News

Citește și:

(FOTO) Sportivele de la CS „Victoria” Cumpăna, pe podium la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică. Au cucerit 12 medalii

Gimnastele comunei Cumpăna s-au întors cu 25 de medalii de la Turneul Internațional din Bulgaria

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.