Astăzi, Simona Halep, numărul 1 mondial în tenisul feminin, a primit, în cadrul unei ceremonii, titlul de „Ambasador” al Universității “Ovidius” Constanța.

Sala Senatului, în care s-a desfășurat ceremonia, a fost arhiplină și zeci de studenți și profesori au aplaudat-o minute în șir pe prima sportivă a lumii în tenis.

Simona Halep a fost prima care a primit acest titlu, iar Universității Ovidius din Constanța a decis să i-l acorde pentru “promovarea imaginii academice și excelență în activitatea sportivă”. “Este o onoare foarte mare pentru mine să fiu prezentă, astăzi, aici, și să primesc această distincție. Este deosebită, specială. Bineînțeles, am primit foarte multe premii și am câștigat în tenis, dar această distincție este specială, diferită și vreau să mulțumesc facultății pentru acest moment deosebit. Sunt onorată să fi făcut parte din această universitate. Aici am crescut”, a declarat Simona Halep.

Rectorul Univeristății Ovidius, Sorin Rugină a declarat că evenimentul petrecut astăzi are loc după trei ani în care s-a încercat armonizarea programului sportivei cu cele ale universității. Însă, într-un final, totul a ieșit așa cum s-a dorit.

La finalul ceremoniei de decernare a titlului, Simona Halep a declarat jurnaliştilor că la acest moment se află în vacanţă şi îşi încarcă bateriile pentru noul sezon. “Am perioadă de vacanţă în continuare, odihnă şi încerc să-mi reîncarc bateriile pentru anul care vine”. De asemenea, sportiva a precizat că în acest an se va afla de Crăciun în ţară, alături de familie.

Întrebată dacă are un regret în acest an, sportiva a spus: “Nu aş putea să am niciun regret pentru anul acesta pentru că a fost un an deosebit din toate punctele de vedere”.

Întâlnirea cu profesorii și studenții din cadrul Universității Ovidius s-a încheiat cu o sesiuni de autografe și fotografii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.