Gigi Becali
Gigi Becali
După ce a ținut pe jar toți fani FCSB, spunând că vinde echipa, Gigi Becali reia tema: vrea să o vândă cu 25 de milioane de euro, dar, daca ia titlul, dublează imediat prețul.

De data aceasta Becali a dat și un nume: Simion Apreutese, un potent om de afaceri, implicat în domeniul construcțiilor. Firmele sale au avut o cifră de afaceri de 280 de milioane de euro, anul trecut. Omul de afaceri a mai dorit preluarea unei echipe, UTA Arad, dar afacerea a căzut înainte să semneze, scrie Adevărul.

Gigi Becali spune că ar fi de acord să cedeze și numai o parte din acțiuni, lui Preutese: „Tranzacția s-ar face imediat, omul dă banii pe loc, pe toți, și asta e. A zis: «Dacă nu vrei să mai vinzi, îți dau 10 milioane, intru și eu cu 20-25%». Nu sunt frații Dedeman. Știți cine este? Cred că-l știți. Întrebați-l pe Ilie Dumitrescu cine este, că el l-a adus. Este un băiat din Arad”, a precizat Gigi Becali la Fanatik.

Becali a spus că renuță la FCSB, pentru 25 de milioane de euro în cazul în care pierde titlul sau 50 de milioane, daca ia Campionatul: „Am revenit în lupta la titlu. Eu de fapt am terminat, doar că am un client cu care negociez. Am cerut 25 de milioane, a zis că dă 25 de milioane, dar am zis că dacă iau campionatul nu mai vreau pentru că pot să iau 40 – 50. Dacă sunt campion pot să ai 40 de milioane. Negociez cu el ca să iau 40 de milioane pe echipă dacă ies campion, dacă nu o să iau 25. Să îți mai zic o chestie. Aseară au venit și turcii! Stăteau la hotel și nu i-am mai primit pe turci! Turcii voiau și baza! Să ia și baza 50 de milioane. 75 de milioane cu bază cu tot. Dar nu m-a interesat treaba asta. Dacă intru în Liga Campionilor iau 50 de milioane”, a spus latifundiarul din Pipera, la Fanatik.ro.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.