Publicitate
dezvoltator imobiliar apartamente de vanzare constanta solid house
Momente emoționante pentru micuțele campioane naționale la gimnastică ritmică din Cumpăna. În prezența părinților, a antrenorului Elena Vlad și a președintelui clubului sportiv, Ion Răuță, sportivele au fost premiate pentru rezultatele deosebite obținute în cadrul ultimelor competiții oficiale organizate în acest sezon, de primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.
În cadrul Campionatului Național de Gimnastică Ritmică, juniori -categoria de varstă 9 – 10 ani – desfășurat în perioada 22 – 25 octombrie la Ploiești, sportiva Matei Miruna a câtigat medalia de argint la proba cu cercul și bronzul la individual compus.
De asemenea, în cadrul competiției “Cupa României” care a avut loc pe 7 noiembrie la  Bucuresti – Categoria 8 ani – Ulrich Maya a obținut primul loc, iar la categoria 6 ani – Cășăriu Elena a urcat pe locul 3.
În cadrul Festivalului National „Mica Gimnastă” care a avut loc pe 8 noiembrie, la București, Mihăescu Diana a obținut locul 2.
„Felicitări pentru efortul depus, pentru performanță, pentru implicare și pentru dragostea și pasiunea cu care vă dedicați sportului de performanță. Felicitări și profesorilor pentru dăruire și răbdare. Administrația locală se mândrește cu toți campionii comunei noastre”, a declarat primarul comunei, Mariana Gâju.
Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar